Gólya lettem!

Mindenek előtt gratulálunk sikeres felvételidhez a Kandó Karra! Nagyszerű teljesítmény eljutni idáig, de az igazi kihívások még csak most várnak Rád. Most, hogy túl vagy az érettségin, hamarosan megláthatod a középiskola semmiség volt az egyetemhez képest. Itt minden nagyobb - a baráti kör, a bulik és persze a tananyag is.... Már az első hetekben annyi információval árasztanak el, hogy úgy érezheted, belefulladsz a sok szabályzatba, tájékoztatóba. De mi, a Kandó Kari Hallgatói Önkormányzat, azért vagyunk, hogy segítsünk! Ezen az oldalon összegyűjtünk nektek néhány dolgot, amire szükséged lesz az a tanévkezdés előtt.

Social media

Szeretnél mindig naprakész információkhoz jutni a tanulmányokat és a hallgatói életet illetően? Javasoljuk számodra az alábbi oldalak követését:

Gólyatábor, gólyatali

Idén a járványhelyzet okozta problémákra való tekintettel elmarad a gólyatábor. Helyette viszont készültünk mással: Nem lenne király, ha már az egyetem indulása előtt elkezdhetnétek az ismerkedést? Ugye, hogy de! Mi is ezt gondoltuk, és ezért összehozunk titeket már most:

Kandó x Rejtő x Ybl gólyatali - !!ELMARAD!!

Villamosmérnöki kisokosok

Számos hasznos kisokossal készültünk számotokra, amelyek megkönnyítik az egyetemi életeteket (a tartalom folyamatossan frissül, így érdemes gyakran ellátogatni az oldalakra):

  • Gólya Guide - Használati útmutató az egyetemhez gólyák számára, amely megadja a kezdeti lökést az egyetemi élethez
  • Tantervi háló - A tantervi táblázat átláthatóbb, emészthetőbb formája, mely kirajzolja a tárgyak egymásra épülését
  • Online guide - Online guide, amit bármikor elővehetsz ha elbizonytalanodsz

Kérdésem van, kinek tehetem fel?

Ha valamire nem találtál választ, az oldalunkon akkor az elnokseg@kandohok.hu címen keress minket!

FőoldalHírekGuideÖsztöndíjKapcsolat