Gólya lettem!

Először is engedd meg, hogy gratuláljunk a sikeres felvételihez!

Most, hogy túl vagy az érettségin, hamarosan megláthatod a középiskola semmiség volt az egyetemhez képest. Itt minden nagyobb - a baráti kör, a bulik és persze a tananyag is....

De mi, a Kandó Kari Hallgatói Önkormányzat, azért vagyunk, hogy segítsünk.

Itt ezen az oldalon összegyűjtünk nektek néhány dolgot, amire szükséged lesz az a tanévkezdés előtt.

Facebook

Talán a legfontosabb lépés jelenleg, hogy belépj a gólyákat tömörítő Facebook csoportba. Itt tudsz ismerkedni a többi kandóssal, hangolódni a gólyatáborra, vagy éppen a félévre.

OE KVK 2020

Minden idén kezdett kandós csoportja.

A facebook oldalunk

Itt nagyon sok infót, és programot találsz majd a közeljövőben.

Az instagram oldalunk

Egy nyereményjátékkal készülünk csak nektek, gólyáknak. FIgyeljétek majd az oldalt és a gólyaleveleteket is a részletekért!

Gólyatábor

Idén a járványhelyzet okozta problémákra való tekintettel elmarad a gólyatábor.

Szociális támogatás

Rendszeres Szociális Ösztöndíj, mely arra szolgál, hogy az átlagosnál nehezebb szociális helyzetben lévő hallgatókat, Egyetemi tanulmányaik alatt anyagilag segítse. A szoctám fél évre szól és minden félév elején újra kell pályázni.

Mint gólya, két lehetőséged van pályázni: most augusztus 2-10 között akkor, ha szeretnél kollégiumot igényelni, vagy pedig szeptemberben a felsőbbévesekkel együtt ha nem.

Pályázni, és a részletes feltételeket, szükséges dokumentumok listáját megnézni a Diákjóléti bizottság weboldalán tudsz. Ha kérdésed van, a szoctam.info@hok.uni-obuda.hu email címen tudod feltenni a bizottság tagjainak.

Alaptámogatás

Hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű elsőéves, felsőfokú szakképzését, alapképzését vagy mesterképzését először megkezdő hallgatóknak járó, egyszeri ösztöndíj. A szoctám pályázatoddal együtt tudod leadni a pályázatot erre is.

Kollégiumi felvételi

Ezek az oldalon megtalálod a kollégiumi felvételi eljárás részleteit. Itt azt is megnézheted, milyen kollégiumaink vannak, ezek hol találhatóak, és hogy mennyibe kerülnek.

Kérdésem van, kinek tehetem fel?

Ha valamire nem találtál választ, az oldalunkon akkor az elnokseg@kandohok.hu címen keress minket!

FőoldalHírekGuideÖsztöndíjKapcsolat